Leren & Werken

Leren en werken
1 R6 A0820 CWP - Werken bij FH Loohuis

Leren & Werken bij FH Loohuis

De beste kickstart voor jouw carrière in de installatietechniek!

Binnen een bedrijf dat barst van de ambitie en die tot de grote vernieuwers binnen de installatietechniek wil behoren, word je intensief gecoacht, getraind in ondernemerschap en draai je mee op uitdagende projecten binnen onze divisies Wonen, Bedrijven, Agrarisch en Energiebesparing. Elk project dat we bouwen, elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die vertellen over ambities van klanten, over uitdagingen van onze medewerkers en over oplossingen van onze organisatie.

Wij vinden het belangrijk dat jonge mensen de kans krijgen om hun mogelijkheden voor de toekomst optimaal te verkennen. Wij hebben daarom doorlopend stageplekken beschikbaar en we zien altijd mogelijkheden voor mensen die een leerbaan zoeken. We zijn aangesloten bij de SBB en zijn erkend als leerbedrijf. Binnen ons bedrijf is een praktijkopleider aanwezig om leerlingen en stagiaires te begeleiden. Op stagemarkt.nl kun je vinden voor welke opleidingen ons bedrijf erkend is.

3 openstaande vacatures

Toon filters

Vestiging

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Heb je vragen over één van onze vacatures of wil je meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op! Bel naar 06-41875187, mail naar vacatures@fhloohuis.nl of vul onderstaand contactformulier in.