Nieuwbouw FIRE STOP Holland te Vriezenveen

8611 Nieuwbouw Fire Stop Holland te Vriezenveen Pagina 01 - Werken bij FH Loohuis
8611 Nieuwbouw Fire Stop Holland te Vriezenveen - Werken bij FH Loohuis

Lees hier het artikel in Industriebouw over de nieuwbouw van FIRE STOP Holland BV te Vriezenveen.

"Voor het E-gedeelte van de technische installaties in hun nieuwe pand droeg FIRE STOP Holland zelf zorg, voor het W-gedeelte deden ze een beroep op de kennis en vakmanschap van Installatiebedrijf FH Loohuis Daarle BV.

Omdat FIRE STOP Holland ging voor een zo energiezuinig mogelijk pand koos FH Loohuis voor een Alpha Innotec warmtepomp om de warmte uit de grond te halen, vertelt hun projectmanager Nick Wesselink.

Het idee om te kiezen voor vloerverwarming door het hele nieuwe bedrijfspand deed FIRE STOP Holland overigens op tijdens een bezoek aan het eveneens nieuwe kantoor van FH Loohuis Daarle BV. ‘Dat willen wij ook zeiden ze. Waardoor het er niet alleen ’s winters behaaglijk is, maar tijdens warme zomers ook lekker koel’.

Daarnaast realiseerde FH Loohuis ook het energiezuinige Warmte-terugwinsysteem waarover de FIRE STOP-nieuwbouw beschikt. Wesselink: ‘Daarbij wordt de lucht in het pand als het ware gerecycled en in de winter weer opgewarmd en vervolgens weer teruggeblazen het gebouw in. Allemaal hypermodern, uitstralend dat ze bij FIRE STOP Holland al een voorschot nemen op een mooie, duurzame toekomst!’"