Wonen - kopie

Domotica - kopie

Placeholder image header - Werken bij FH Loohuis

U verbruikt minder, dus u bespaart energie.

U hoort het steeds vaker, we moeten zuiniger omgaan met energie. Maar hoe doet u dat? Enerzijds kunt u het energieverbruik verminderen door energiezuinige lampen of led's te gebruiken. Anderzijds verbruikt u minder energie als u bewegingsmelders installeert. Maar ook een slimme elektrische installatie helpt u een heel eind op weg. Zoekt u ook een woningautomatiseringsinstallatie die u aanzet om actief energie te besparen en die zich gemakkelijk laat bedienen? Dan is een domotica-installatie misschien ook wel uw installatie.

Een domotica-installatie verhoogt het leefcomfort in uw woning en draagt op een efficiƫnte wijze bij aan slim wonen en werken. Als u domotica laat installeren, kunt u alle elektrische apparaten in uw huis bedienen vanuit een centraal touchscreen of gewoon vanaf uw mobiele telefoon. Ook het energiebeleid binnen uw gebouw is per jaar, per maand, of zelfs per seconde vanaf uw pc/tablet of uw mobiele telefoon te bekijken. Bij een huis-automatisatie draait het niet alleen om de integratie van techniek in de woning (verwarmen, ventileren, verlichten, etc.), maar ook om de integratie van diensten en service van buitenaf naar de woning toe (alarmeren, telefoneren, televisie kijken, etc.). Door deze combinatie van techniek en diensten te gebruiken op iedere plek en op ieder tijdstip dat het u past, wordt de kwaliteit van wonen en leven verhoogd. Bij de installatie van domotica is er technisch gezien weinig dat niet gerealiseerd kan worden, hierdoor kan het comfort aanzienlijk verhoogd worden!

FH Loohuis BV kan diverse merken leveren, installeren en programmeren volgens onder andere KNX- en het NIKO-busprotocol. Heeft u interresse of vragen over de mogelijkheden van domotica, neem dan gerust contact met ons op.